lördag 4 augusti 2012

Vikten av att prova

Jag såg den här klänningen i ett nyhetsbrev från www.net-a-porter.com och fastnade verkligen för den:
Rätt accessoarer gör ju en del också


Men hade jag sett den hänga så här i en affär hade jag inte blivit särskilt sugen.


Det påminde mig om vikten att verkligen prova kläderna. I mitt jobb som rådgivare har det hänt flera gånger att kunder avvisar plagg direkt men efter att de provat dem så kan de inte förstå att de kunde vara så negativa från början. Alla kläder gör sig bättre på än hängandes på en galge.

2 kommentarer:

  1. sv: ja precis, men de är synd tycker jag... Det är det stället jag tycker bäst om så jag skulle hellre se att typ O'learys stängde (inte för att det kommer hända..) och karlssons hade öppet.. Meeen, nu har jag ju en anledning att se fram emot hösten iaf :)

    SvaraRadera
  2. Det kan verkligen bli en stor skillnad när man provar! Den ovan var ju betydligt snyggare på än bara platt och hängandes

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...