söndag 9 september 2012

Arbetsvecka

Jag brukar alltid ta fram kläderna jag ska ha på mig dagen innan, för att spara tid (jag är ingen morgonmänniska!). Idag plockar jag fram träningskläder. Varför undrar kanske ni och det ska jag berätta. Nästa vecka är nämligen en riktigt arbetsvecka. Jag sa ju att företaget jag jobbar för just nu flyttar. De tar ingen flytthjälp för att de anser att det är så många anställda så att vi klarar det själva. Vi är indelade i olika team med ansvarsområden och jag är med i det som är ansvarig för konferensrummen, tror att det typ finns 7 konferensrum. En hel del arbete med andra ord, därav träningskläderna. Härlig och något ovanlig vecka! Kanske till och med slipper gymmet ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...