torsdag 13 september 2012

Att vilja för mycket

Åhh, jag vet inte om det är jättebra att tacka ja till denna kurs. Har redan prioriterat bort grejer och nu lägger jag till igen. Jag vill alldeles för mycket! Och jag vill göra ett bra jobb på allt också.. Det finns så mycket man kan göra. Jag var till exempel inne på bibblan idag för att låna första boken i kurslitteraturen och jag måste nog var den enda person som inte kan gå från ett bibliotek utan att låna 10 böcker. Finns så mycket intressant att läsa och lära sig. Jag vill lära mig allt! Om jag hade en kloningsmaskin skulle jag nog kunna sysselsätta 5 exemplar av mig själv ;-)


Var tvungen att låna denna. På seminariet med Charlie Söderberg häromveckan så pratade han ju om att man ska hitta något där man kan tjäna pengar medans man sover och att man skaffa sig en passiv inkomst. Tyckte att det var lite roligt att just denna bok stod jämte den andra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...