lördag 29 september 2012

Greppar han din stil?

Läser om en ny serie på TLC. De skriver:

"I denna nya makeoverserie möter vi kvinnor som klädmässigt fastnat i samma hjulspår och som får 5 000 dollar för att genomgå en förvandling från topp till tå. Men det finns en hake: det är deras män som bestämmer hur de ska se ut! Med hjälp av ett team av experter får männen en intensivkurs i sina fruars stilar."

Visst att de måste med nya idéer men känns det inte lite löjligt? Jag skulle inte vilja att min sambo bestämde min stil eller planerade vårt bröllop (som ju en annan serie handlade om). Dels är det mina två passioner (mode och event), sen litar jag inte på hans stil och för det tredje ska det ju vara som jag vill ha det ;-) Kanske är tur att jag inte tror att jag någonsin kommer att fastna i samma hjulspår eller ja kan ju hoppas ialla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...