fredag 7 september 2012

HELG!!

Skönt att det är helg så att man har tid att jobba lite ;-)

Eftersom jag var bortrest flera helger i rad så passar jag på att ta igen det nu några helger. Denna helg har jag främst tänkt satsa på:
  • Marknadsföring av shoppen
  • Portfolion
  • Bokföring
Har börjat inse att det är bra att ha inte ha för många punkter om man vill få något vettigt gjort.

I övrigt så tänkte jag eventuellt börja med en liten ny kategori på bloggen. Väldigt många bloggar fotar ju sina outfits, jag tänkte göra det med mina "business" outfits. Har fått väldigt mycket kommentarer på mitt nya jobb att jag klär mig snyggt. Tanken med detta är att visa att businesskläder inte behöver innebära; tråkigt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...