torsdag 20 september 2012

Kampanjoner

Skrev ju att jag sökte en affärspartner i tidigare inlägg. Har fått en del intressanter men innan jag vet om de är intresserade av min idé nu när de fått veta mer eller om de passar för den så söker jag vidare. Ska man ha en affärspartner ska det vara någon det verkligen klaffar med och det är inte alltid det lättaste att hitta, precis som med bra vänner och livspartner.

Denna sida ramlade jag på så tänkte tipsa om den: http://kompanjoner.se
Precis som det låter så handlar det om att söka kompanjer, man lägger upp en liten presentation av sig själv och sen lägger man ut annonser gällande det man söker en kampanjon till.
Bild lånad från www.planetminecraft.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...