torsdag 27 september 2012

Mitt nya liv!

Nu har jag beslutat att det ska bli två stora ändringar i mitt liv.
  1.  Fokusering!! Nog det viktigaste just nu. Jag älskar att ha mycket att göra och att ha många bollar i luften men har börjat inse att det inte funkar så jättebra. Så nu har jag beslutat att fokusera på mina stylingtjänster, webshopen (nya projektet inkluderar detta), bloggen och event (ska även så klart göra klart min portfolio). Jag kommer alltså att hoppa av projektledningskursen, det var ett tufft beslut för jag ville verkligen läsa den men jag varken hinner eller orkar. Det är omöjligt! Kommer inte heller fortsätta med artistbokningarna. Jag har inte den tiden att lägga på det som krävs. Jag skulle inte klara mig om jag inte hade flera projekt men för många går inte, måste fokusera på ett mindre antal om man ska få dem bra.
  2. Hälsan! Nu sjutton ska jag ta tag i min hälsa. Träning och bättre kost är ett måste för att orka med.
Känns riktigt kul att jag äntligen hinner ta tag i stylingtjänsterna på "riktigt". Jag håller på att planera att ta bilder för hemsidan och portfolion. Var inne i en klädbutik idag och kollade om jag kunde vara där och låna kläder samt fotografera. Det gick jättebra, de var så otroligt trevliga. Vi pratade också om att ev delta på några kundkvällar. Vore kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...