måndag 3 september 2012

Nycklar till ett rikare liv

Kom på att jag ju anmält mig till ett seminarie som är på onsdag. Som jag sagt innan så har jag en förmåga att anmäla mig till allt sådant, speciellt om det är gratis. Why not liksom? :) Man lär sig saker och träffar ofta härliga människor.
Denna gång heter seminariet "Balansekonomi-Nycklar till ett rikare liv" och det hålls av ingen mindre än Charlie från TV3´s Lyxfällan.

Han berättar om seminariet och jag fastnade för detta stycke:
"För ytterligare någon annan kan det handla om att ta kommandot över sitt liv, en känsla av att lämna baksätet för att ta plats bakom ratten och själv välja vart livet skall föra en. Vakna inspirerad och sugen på vad dagen har att ge, för att på kvällen gå och lägga sig uppfylld, stolt och tacksam."'

Visst låter det spännande?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...