torsdag 6 september 2012

Skor i mängder!

Har verkligen fått en stor dille på skor nu. Finns så mycket snyggt på internet. Pratade ju om att jag var sugen på ett par Lita från Jeffrey Campbell häromveckan. Skor som verkligen är populära hos bloggare men man kan inte bli mer än sugen när man ser alla inspirerande bilder, som exempelvis snygga Ida. Finns det någon bloggare som inte gillar det märket? Jag äger som sagt själv inget par men har förstått att de är väldigt sköna att gå i trots att de har så höga klackar.

Jag fastnade på Zalando som man ju hört mycket om på tv och här på internet. De har ett väldigt stort utbud och en hel del skor från Jeffrey Campbell. Ett klick för att se vart jag hittade de här skorna.

Även om jag gillar Lita måste jag nog säga att dessa blev en ny favorit. Klassiska pumps som är riktigt snygga till hösten och passar bra på kontoret:
Sen har jag ju alltid varit lite svag för nitar så dessa skulle inte vara helt fel heller (fast kanske inte så lämpliga på kontoret):
 
Hur passande är inte namnet Fabulous?
Inget som skulle passa i min garderob men lite häftiga:
 
 
Gratis frakt och retur är också väldigt bra. Framförallt när det gäller skor. Eftersom mina fötter är både lite högre och bredare än normalt är det inte alltid lätt att veta om skorna kommer att passa eller inte. Därför är det skönt att man kan beställa, prova och skicka tillbaka utan någon kostnad. 1 kommentar:

  1. Åh vad söt du är! :D Jag älskar verkligen JCs! Om jag skulle ha haft de översta skorna skulle de nog också bli nya favoriter hos mig. Sjukt snygga ju :D

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...