onsdag 26 september 2012

Spraytan

Har ni varit inne på Groupon? Det är en rabattkodssida med feta rabatter. Blev riktigt sugen på att beställa en resa och en massa andra saker. Något jag också blev sugen på att göra (igen) är en Spraytan. Det är verkligen något jag kan rekommendera. Jag har aldrig haft lätt för att få färg i solen. Kan ligga i timmar och pressa utan att få någon direkt färg. Senaste året har jag dessutom beslutat mig för att inte sola för mycket. Har börjat inse att det inte är värt att få rynkor när man blir äldre för att få vara brun ett par veckor (bleknar rekordfort på mig också). Däremot är det grymt snyggt att vara brun.

Jag gjorde spraytanning inför bloggfesten:


Syns inte jättebra på bilden men har aldrig varit så brun. Nackdelarna är att det är väldigt kallt när de sprayar, de använder kallt vatten för att det ska torka fortare. Sen tar det en stund för det att torka och det håller inte i all evighet. Men för speciella tillfällen är det perfekt.
(Hittade en Youtube-video om hur det går till.)

Jag fastnade verkligen på den här rabattkodssidan. Finns hur mycket kul som helst och det är verkligen allt mellan himmel och jord. Fler rabattkoder från Groupon hittas här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...