onsdag 5 september 2012

Varför går du upp på morgonen?

Precis hemkommen efter seminariet med Charlie Söderberg (från Lyxfällan). Han är en riktigt bra föreläsare! Seminariet var 2,5 timme men kändes som 10 minuter. Jag skulle jätte gärna berätta precis allt han pratade om men det är så svårt att berätta då det mesta handlar om inspiration, man måste vara där för att förstå.
Men det han pratade om var i princip att få mer tid, pengar och energi. Något vi väl alla vill ha mer av? :) Och att man kan få allt, man behöver inte välja. Hans bästa replik under kvällen tycker jag var: "De flesta människor går bara upp på morgonen för att de inte har dött på natten."
Ganska tänkvärt, varför går du upp på morgonen?

Två andra bra frågeställningar han rekommenderade: Hur kan jag tjäna pengar på något som är så roligt att jag skulle göra det även om jag inte fick några pengar? och: Hur kan jag tjäna pengar medans jag sover?

1090 personer som lyssnade. Största seminariet jag varit på, på länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...