tisdag 9 oktober 2012

Invigningsfesten

Tänkte berätta lite mer om invigningsfesten för er som är nyfikna.

På dagen hade vi öppet hus med lunchservering, stationer, tipspromenad och bandsklippning. Som ansvarig projektledare hade jag så klart koll på allt. Det flöt på riktigt bra men fick lite problem med lunchen där vissa grejer kom frysta som inte alls skulle vara det. Fick panikköpa 20kg rostbiff på Ica maxi till exempelvis. Det mesta löser sig! Jag tycker även det är kul att lösa saker även om det så klart alltid känns lite jobbigt i första läget. Ca 400 gäster blev det.

Sen var det ombyte till kvällen där vi hade ca 180 VIP-gäster. Det var bankett med 3-rättersmiddag uppdukat på runda bord med linnedukar och kandelabrar.
Kvällen var riktigt trevlig och allt rullade på riktigt bra här också. Kvällen avslutades på en krog inne i centrala Jönköping.

Känner mig riktigt nöjd med detta projekt, speciellt då både chefer, kollegor och kunder gett positiv respons.

1 kommentar:

  1. Vad härligt att du känner dig nöjd och att du fått posotiv respons.

    Jag var på en mycket inspirerande kväll hos startcentrum i måndags. Det var för Kreativa företagare. Tina Backman berättade om sitt liv och företag och gav massor med tips och råd. Det var verkligen inspirerande. Nu vill jag driva framåt med mitt eget ännumera.

    Förresten, jag gästbloggar denna vecka på KRAVallslöjd http://kravallslojd.se/wordpress/ Jag berättar om mitt hantverk och utbildningen som jag har gått.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...