onsdag 31 oktober 2012

Stylingbilder

Har fått färdigt några av stylingbilderna som jag tog häromveckan. Tanken är att ha dessa bilder på hemsidan och i portfolion. Det ska vara före och efterbilder men jag har inte tagit några förebilder än. Bra att börja på rätt håll va? ;-)


Kaja är en väldigt färgstark kvinna, både vad gäller personlighet och utseende. Hon passar verkligen bra i starka färger. Den isblåa toppen är dessutom jätte vacker till hennes ögon. Den smiter också åt under bysten och faller snyggt över magpartiet. En rolig sjal är aldrig fel, att ha den hängande ger mer liv i outfiten samtidigt som den döljer hennes stora byst. Svarta raka byxor funkar alltid, gör att benen ser både smalare och längre ut. Att matcha ihop med en sko ton i ton ger också ett längre intryck. Den klarröda väskan var klockren på henne.


Kaja är en av dem som passar riktigt bra i svart. Hon klarar också stora och livliga mönster i sina kläder. Det händer ganska mycket i denna klädsel. Stark färg på byxorna, stora mönster på toppen, glittrig sjal och glansig väska. Kaja klarar absolut detta och så länge allt harmoniserar ser det helt naturligt ut.


Hannele behöver lite lugnare färger och gör sig riktigt bra i denna lila kofta. Grått, lila och gult kan aldrig gå fel. En kjol som slutar precis över knänen, svarta strumbyxor och svarta stövlar gör sig riktigt bra på Hanneles längd. En outfit ska vara intressant och det blir den om man tillsätter flera element. Här har vi mönster (som passar bra på henne), vi har ett intressant halsband, vi har en färgklick med väskan och vi har läderstövlarna.


Detta är nog min favoritbild. Den visar som jag sagt förut att svart funkar för alla så länge man har en "bra" färg närmare ansiktet och en sjal är så klart ett mycket bra alternativ. Denna sjal gör sig dessutom riktigt bra på Hannele och med denna väska till blir outfiten minst sagt intressant.

På tal om intressanta outfitar så är förutom olika element lager på lager ett bra alternativ. Det skapar mer liv och gör klädseln mer spännande.

Det var riktigt kul att fota dessa tjejer. De svåra var att endast få utgå från kläder i en butik. Det kan även vara svårt med flera butiker, då det oftast endast finns säsongens modeplagg och dessa kanske inte passar alla. Den stora utmaningen är alltså att utgå från det man har och göra det bästa av det. Men jag älskar ju utmaningar! :) Klädscoopet som vi var på har otroligt mycket fint men blir ändå svårt att hitta precis det man vill ha. Därför blir en outfit nästan aldrig 100% "regelrätt".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...