tisdag 6 november 2012

Attitude Sthlm

Håller på att planera in Attitude Sthlm. Hade inte tänkt gå först men ju fler mail jag får om det ju mer sugen blir jag.

För er som inte vet vad detta är så citerar jag:

"ATTITUDE-STHLM är nordens största publika mässa för mode och skönhet och den enda internationella mötesplatsen i Skandinavien, dit designers, trendsättare och branschfolk från hela världen söker sig för att visa upp det senaste inom mode, skönhet och kommande trender.
ATTITUDE-STHLM 2012 visar internationella toppdesigners sina senaste kollektioner SS13 sida vid sida med våra mest betydelsefulla Skandinaviska modeskapare i stora runway shows. Mässan besöks både av allmänheten, media, toppbloggare och branschen vilket gör ATTITUDE-STHLM till ett helt unikt mässevent som saknar motsvarighet i norra Europa.
Under tre intensiva mässdagar 23-25 november vibrerar Stockholm av mode- och skönhetshändelser. Du som besökare får bekanta dig med det senaste inom branschen, mingla med modeeliten, inspireras av det senaste av makeup- och hårtrender och få möjligheten att uppleva modevisningar som avlöser varandra med de mest betydelsefulla inom modebranschen."

Fredagen är endast till för media och branschfolk medans lördag och söndag är till för alla. Jag har ju möjlighet att gå på fredagen men kan inte då så blir att jag åker upp på lördagen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...