lördag 17 november 2012

Moderepriser

Idag har jag tagit igen mig med lite repriser. Jag är dålig på att titta på tv när programmen väl sänds. Som jag sagt förut så är verkligen play-funktionerna underbara. Men idag blev det repriser. Project Runway Sverige exempelvis. (Såg att Sofi hade på sig Dagmarsklänningen jag pratade om!)
Jag älskade verkligen den vinnande designen som nu säljs på Lindex. Är extra förtjust i jackan.

 
Hittas här!
 
Tittar nu också på Fashonistas på TLC. De har tyvärr inte en play-funktion så här gäller det att tajma programtid eller repriser. Måste nog säga att detta är mitt nya favoritprogram! Som vanligt tycker man alltid att man hade kunnat göra det bättre själv ;-) Vore kul med en sådan här tävling i Sverige!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...