måndag 21 januari 2013

Det här med inbjudningar

Trenden för att skicka inbjudningar har mer och mer gått tillbaka till fysiska utskick istället för elektroniska. Orsaken är att folk får så otroligt mycket mail att inbjudningar har lätt att försvinna i mängden plus att det känns ännu mer personligt att få något i sin hand. Vykort med snygg design är det bästa, fångar mottagarens intresse snabbt.

Fysiska utskick kan ju bli ganska dyra, speciellt om man inte har specifika mottagare som i vårat fall med eventet i maj. Vi kommer att lägga upp eventet på Facebook och där bjuda in vänner, bekanta och alla som vill komma. Sen är det möjligt att vi designar till en snygg inbjudan som kan skickas ut både elektroniskt och fyskiskt. Det beror på hur stor och snabb respons vi får.

Det absolut svåraste med ett event är just uppslutningen av folk och jag har märkt att det inte beror på att folk inte vill komma eller att de inte tycker att det verkar intressant. Det handlar 1 om att folk är otroligt upptagna av sig och 2 att de har svårt att få tummen ur, för att uttrycka sig i klartext. Det är lite som en joggingtur, det är ett helvete innan, man drar sig för det och hittar på en massa ursäkter men när man väl är ute är det otroligt skönt och man undrar varför man inte gör det varje dag(!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...