söndag 27 januari 2013

Varannanvecka-metoden

Det är verkligen livsfarligt att ringa vissa människor när man har massa att göra. Blir lätt att tjata bort tiden, vilket jag gjort två gånger idag.

Nu sitter jag och jobbar med nya projektet. Jag funderar på om jag nu skulle köra varannanvecka-metoden. Har märkt att det är mycket lättare att få saker gjort och dessutom få dem bra om man fokuserar på en sak i taget. Jag älskar ju att ha mycket på gång men blir lätt att man "smålullar" med allt och inget blir bra. Så nu tänkte jag att denna vecka fokuserar jag på nya projektet och veckan efter blir det eventet.

En liten och väldigt långsökt ledtråd om vad projektet handlar om:

2 kommentarer:

  1. Såg på adaras.se att du skulle kolla in sidan Letsdeal.se och jag vill bara varna dig för det företaget. Googlade och det är väldigt många som inte fått det dom betalat för eller pengarna tillbaka :/

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...