söndag 24 februari 2013

Ett måste för stora dagen

Bröllopsmässan var helt ok. Lite litet och lite tråkiga montrar men det var helt klart trevligt att gå på. Kommer visa mer bilder när jag får dem från Veronica. De som ställde ut representerade en blandning av smycken, klänningar, festvåningar, mat mm. Man fick även provsmaka ett mousserande vin och så fanns det också möjlighet att prova klänningar, vilket jag gärna hade gjort men tyvärr var det fullbokat. Annars träffade jag Karin som jag anordnade bloggfesten med. Hon är lärare för stylistprogrammet på Plus-gymansiet och de hade en monter. De stylade även de som gick modevisningen.

Jag ska som sagt inte gifta mig än på ett tag men när den dagen kommer är denna nästan ett måste:



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...