söndag 17 februari 2013

Mer egoboost

Efter att ha läst den där boken "Mediababe" fick jag tips om att skaffa lite referenscitat från olika människor. Jag har visat er några förut men nu har jag äntligen sammanställt dem. Som jag sagt förut är det en riktigt egoboost för självförtroendet :-)

"Jag har inte arbetat med Anna så länge men det krävs inte heller lång tid för att förstå styrkan av Annas engagemang och hängivenhet för sitt arbete. Anna är en sådan person som har en unik förmåga att bidra till en rik och positiv anda till alla möjliga arbetsplater. Jag rekommenderar Anna varmt eftersom Annas sätt att arbeta och bemöta arbetskollegor, kunder och leverantörer är något som bör eftersträvas hos alla medarbetare." Mato Pilipovic -Kollega
 
"Anna är en otroligt glad och social person som sprutar ut idéer och alltid har koll på läget. Hon trivs med att vara navet i en organisation." Stefan Thudén - Fd kollega
 
"Anna är en mycket varm, glad om omtänksam person som gärna ställer upp och offrar sin tid för andra. När jag behöver bolla idéer för nästa steg är Anna en av de personer som jag rådfrågar först. Att komma med spontana idéer och hålla många bollar i luften samtidigt är något som jag ser som Annas bästa styrka. Om ni vill ha en person som man blir glad av att umgås med så är ert första val helt klart Anna." Mikael Jenkler - Samarbetspartner
 
"Anna är en supertrevlig, glad och mycket driven person med många järn i elden. Hon älskar att ha många projekt igång och ser även till att genomföra dem på bästa sätt. Vi har jobbat ihop och det förhöjde hela upplevelsen. Har Du möjligheten att göra det, ta då chansen! Jag hoppas att jag får fler tillfällen till samarbete med Anna!" Veronica Johansson - Samarbetspartner
 
”Jag har jobbat med Anna på två av hennes event. Hon är verkligen den som har koll på läget och får alltid saker och ting gjorda. Dessutom har hon en sprudlande energi som lätt smittar av sig på andra.” Jonas Hubbe - Leverantör
 
"Anna var duktig på att se vad jag skulle klä i och fick dessutom mig att känna mig riktigt snygg i kläderna. Hon är en mycket glad person, jag kan verkligen se att hon har framåtanda och hon är INTE rädd för att jobba." Karolina Johansson - Kund

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...