måndag 25 mars 2013

Att visa magen

Vad säger ni? Är det ok att visa magen utanför stranden? Jag tycker personligen att det är väldigt svårt att få någon stil på en sådan klädsel oavsett ålder eller hur modet ser ut.

Från www.asos.com
Från www.nelly.com
Men jag kan väl tycka att det är ganska ok en väldigt varm sommardag när man glider runt rent allmänt och man är under 20 år.

Jag kan väl erkänna att man själv springer runt i bikiniöverdel och jeansshorts när solen gassar och temperaturen visar 25+ men det är långt ifrån stilfullt och absolut förbjudet om man ska in och käka på en restaurang och även handla i en butik kan jag tycka. Gäller så klart båda tjejer och killar.

1 kommentar:

  1. Hej! Håller helt med dig, på unga tjejer kan det va ok om dom har den magen som funkar för det, men inte på en 30 taggare som jag själv hihi. Men shorts är fint däremot. Händer i veckan? kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...