tisdag 26 mars 2013

Hetaste trenden

Denim är väldigt stort i vår och jag känner mig riktigt sugen. De kära jeansen som blivit ett fantastiskt basplagg använder man ju ofta men det är sällan man använder andra denimplagg. Finns så mycket annat kul! Bloggade exempelvis om hängselbyxorna på Modekampanj-bloggen häromdagen: http://blogg.modekampanj.com/2013/03/jeanstrend.html Något jag dock inte tror att ni kommer att få se mig i.

På tal om andra plagg så har jag en jeansjacka hemma som jag verkligen älskar. En udda modell som jag fått mycket komplimanger för. Ser fram emot att använda den i vår (varierat med min nya bikerjacka så klart!) Men något jag verkligen är sugen på nu är en jeansskjorta.

Jag föredrar själv inte oversize-stilen så denna feminina passar mig bättre:
Från ellos.se 
Eller så kanske man skulle köra en axellös?

Från nelly.com
Ps: Säg inget till Mikael men jag avslöjar att ni kommer att få se ett annat kärt denimplagg i mitt kollage gällande "Månadens plagg April" som publiceras på måndag . Kommer också prata lite om styling av denim rent allmänt. Håll utkik!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...