måndag 11 mars 2013

Mer om Mikael

Jag kommer att ha en del projekt tillsammans med den här Mikael som jag pratar om ibland, därför tänkte jag att han skulle få presentera sig lite närmare här. Jag vill först börja med att säga att jag tycker Mikael är en helt fantastisk person. Han är oerhört driven vilket innebär att han får mängder av saker gjorda och det händer alltid en massa saker hos honom. Han är dessutom omtänksam, snäll och gillar att bjuda på sig själv. Underbart med sådana människor! Att vi båda är drivna och sen kompletterar varandra så himla bra är verkligen klockrent.

Mikaels ord:
Mitt namn är Mikael Jenkler, jag är 31 år och bor i Stockholm. Jag driver just nu modecommunityt Modekampanj. Två stora delar i projektet är Modeshoppen http://www.modekampanj.com och Modeforumet http://forum.modekampanj.com. Vårt modecommunity är till för alla som har minsta modeintresse. Här finns det möjlighet att umgås, diskutera, lära sig nya kunskaper och ha riktigt kul. Jag arbetar med driften samt marknadsföring för Modekampanj.
 
Jag har alltid varit teknikintresserad och vill man prata om avancerade Linux lösningar eller liknade så har man kommit till rätt person. På senare dar så har jag fått upp ögonen för mode, vilket betyder att jag nu kör en kombo av mode och IT samt marknadsföring, vilket känns mycket spännande för både mig och de som har visat intresse för vårt modecommunity.
 
Mitt mål med framtid är att bara fortsätta med det jag gör idag fast bättre, så att vi kan få in fler trevliga människor. Förutom teknik och mode så gillar jag att träffa nya personer, se på film samt uppleva nya saker. Jag tycker att det ska bli riktigt kul att samarbeta med Anna, hon är nog en av de mest glada samt spontana personer jag mött och det är helt underbart att man hittat en person som är lika öppen och glad som jag själv
Tveka inta att ta kontakt med mig för eventuella sammarbeten eller kanske bara kanske för att öka sitt eget kontaktnät lite
XOXO / ModeMikael
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...