onsdag 10 april 2013

Blondes have more fun

Jag brukar slinga håret ljusare varje vår men har inte blivit så de senaste två, så var riktigt sugen i år. Frisören gjorde lite fina Hollywoodlockar också.

Jag föredrar dock ännu mer volym på sidorna eftersom mitt ansikte är avlångt.
I övrigt så fick jag väldigt mycket komplimanger på jobbet igår angående min klädsel. En tjej sa att det inte spelar någon roll vilka kläder de köper eller hur de klär sig, jag överträffar alltid dem. Kul komplimang! :-)
Jag hade på mig en lång jeanskjol som jag inte använt på evigheter. Trender kommer ju och går och även om denim oftast är ganska säkert har inte riktigt den långa jeanskjolen varit inne förrän nu igen.
Sen är ju gult väldigt inne i vår. Jag vet att denna något mörkare (lite åt senapshållet) inte riktigt är min färg men jag gillar att gå lite "over the top".

4 kommentarer:

  1. Vilken snygging!

    Jag reagerade väldigt stark på den gula färgen, altså på ett mycket positivt sätt. Du passar verkligen bra i den och halsbandet var supersnyggt till. Den hade varit kul att se en sådan som tajt klänning på dig.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...