fredag 12 april 2013

Felaktig kontrast

Som jag har sagt tidigare så gillar jag kontraster, tufft vs sött osv men när jag var på Spring Inspiration i fredags så reagerade jag på att flera modeller hade söta, nätta, somriga klänningar med svarta grova skor till. Känns bara så fel.

Ett exempel från Nelly.


2 kommentarer:

  1. haha ja det var det ju ;) tack så mycket :D

    Ha en trevlig kväll!

    SvaraRadera
  2. Hej! Håller helt med dig! Känns helt fel! NÄtta små söta ljusa skor hadde varit snyggt eller nått med nitar =) Absolut maila mig på matssonrebecca@hotmail.com=) Så bokar vi in något nån dag? Hoppas du får en fin helg! Blev modevisningen i helgen av? Jag blir visst ledig ikväll ändå slutar 20.00. Maila mig isf? Kanske blir lite sent å haka på sådär bara? Beror på när det börjar? Kram!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...