fredag 26 april 2013

Garderobsrensning

Försäljningskvällen igår gick väldigt bra, ett härligt gäng med kvinnor. Jag pratade också om mina stylingtjänster och en tjänst som alltid är lika populär är Garderobsrensning.
Hur många av er är duktiga på att rensa garderoben, ha koll på vad ni har där och trivs i alla plaggen? Räck upp en hand!

Garderobsrensning innebär att jag kommer hem till personen och går igenom garderoben. Jag kollar på vad som bör sparas, slängas/skänkas bort, sys om osv. Hur man kombinerar kläderna på kanske helt nya sätt, hur man tillsätter accessoarer osv. Jag tar också med kameran så att vi tar bilder på de nya kombinationerna, ifall personen vill. Kan vara inspirerande att hänga upp på exempelvis insidan av garderobsdörren.

Tjänsten gör sig så klart allra allra bäst ihop med stilrådgivning och så klart även färgrådgivning. Då kan jag enklare förklara för personen varför det inte känns rätt med ett visst plagg eller färger. Ofta känner man själv att vissa plagg är riktigt snygga på en och att vissa är mindre smickrande men man vet inte varför och då är det inte heller lätt när man ska köpa nya.
Detta gör att man så klart sparar pengar. Man slipper göra en massa felköp och ha kläder som bara blir hängandes där hemma.

Mer om mina stylingtjänster hittar ni här!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...