torsdag 18 april 2013

Ny stilbok

Titta vad jag fick hem igår:


Jag började ju prenumerera på tidningen Feminina och då fick man denna bok på köpet. Var egentligen enda anledningen till att jag gjorde det och kommer inte heller fortsätta prenumerationen. Jag tycker inte att det är någon bra tidning. Jag vill ha en ren modetidning och inte annat tjafs. Tacka vet jag Elle!

Har bara börjat läsa boken lite smått och den verkar riktigt bra. Den är riktad till lite äldre kvinnor (40-50+) men det är också min målgrupp vad gäller stylingtjänsterna så det är perfekt. En målgrupp som tyvärr oftast kan bli lite bortglömda i modesammanhang. Sen stylar jag så klart även yngre. Båda är lika kul!

I övrigt är det en väldigt fin inbunden bok. Jag är dålig på att köpa böcker, ni vet ju att jag lånar mycket på bibblan men när jag flyttar till hus till jag ha ett eget bibliotek så kanske dags att införskaffa lite. Sen finns det ju säkert att köpa för en 5:a på diverse loppmarknader. Kanske kan köpa lite avancerade böcker också, i typ kärnfysiologi så att man framstår som riktigt smart när folk kommer hem till en?! :-)

4 kommentarer:

 1. kul med en bok på köpet :)

  SvaraRadera
 2. Den skulle jag vilja kika i,velat intressant. Aha va roligt och intressant det lät det du jobbar med. Ja jobbar som kommunikatör inom telekom/ elbolag.

  SvaraRadera
 3. Åh detdär lät jätteintressant, vet inte om min blogg platsar in på dina krav bara... Kan du kika in på min och se om du tycker det kan vara nått att tävla ut på min?

  Sv: Ja kaniner är väldigt underskattade djur, lättskötta och så mysiga och ändå inte något som de flesta lägger tid på. Har lite svårt att förstå det faktiskt!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Gud va härlig uppsättning!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...