tisdag 23 april 2013

Smile Magazine

Idag har jag varit och fikat med en underbar tjej vid namn Matilda, jag tror att hon kan vara den gladaste person jag någonsin träffat. Jag fullkomligt älskar att umgås med sådana människor, finns ingen bättre energikälla (förutom nya idéer så klart!).

Matilda är som ni förstår en riktigt driven tjej, hon läser på mediaprogrammet här i stan och driver trots sin ringa ålder en framgångsrik webbtidning som heter Smile Magazine. Fokus i tidningen är som det hörs på namnet; glädje. Det fina var att Matilda berättade att en av anledningarna till att hon startade tidningen var för att hennes mor ofta klagade på att det var så mycket elände och hemskheter som visades på nyheterna.
Mer glädje, pepp och positiv energi behövs!

Jag kan inte mer än att hålla med. Har ju själv varit inne på att köra igång en nättidning som skulle handla om att inspirera andra människor att våga göra det de vill i livet. Inspirera andra och att skriva är två saker jag brinner för men som ni vet är mode en stor drivkraft, så varför inte kombinera detta?

Jag ska alltså börja skriva för hennes tidning med en egen avdelning för mode. Jag ska nu börja spåna på idéer för reportage och artiklar. Detta blir ett slags samarbete med Modekampanj.

www.smile-magazine.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...