fredag 24 maj 2013

Förändringar är kul

Många är rädda för förändringar men jag tycker att det är riktigt kul. Man får en liten energikick.
Jag har ju ett rum på övervåningen som jag kallar för min ateljé, där jag har hållit på med mina smycken och väskor. Jag känner inte riktigt att det är min grej längre så tänker göra om rummet. Min tanke är ha inspirationsrum/kontor.
Jag tänker mig att hänga upp grejer som ger inspiration, till exempel tavlan från igår, en affisch som jag köpte av de duktiga tvillingarna jag träffade på ett event och en väggtext som vi fick i goodiebagen på bloggfesten samt mina diplom. Sen tänker jag klä ena väggen med framsidor från gamla tidningar. Jag ska även försöka sitta här uppe och jobba. Man får lättare saker gjort än att sitta i typ soffan eller sängen.

Åhh, kul att göra om! Har dock lite annat i min planering nu...Vet inte om jag ska sälja av mina pärlor.. Sen har jag ju en hel hög tyger också, massa bitar i äkta skinn till exempel som är perfekta att göra väskor av.


1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...