tisdag 28 maj 2013

Hiss-outfit

Denna vecka blev visst lite mer saker än jag hade tänkt mig. Förutom det jag skrev i söndags så måste jag få klart månadens outfit för juni, göra ett quiz till fredagens event samt förbereda för filmen vi ska spela in. Dessutom ska jag träffa Matilda på Smile Magazine imorgon för lunch, jag ska ut och jogga med en kompis idag och på torsdag. Aldrig en lugn stund men jag älskar faktiskt att ha det så här! :-) Värsta är väl bara att man får lite ångest över allt man inte hinner med.

Får bli att man tar dagens outfitbilder på väg i hissen upp. Jobbar ju på 5:e våningen...

Det värsta blir väl bara att det nog ser lite kul ut om hissen stannar och någon kliver in.
På tal om stressigt så hade jag riktigt bråttom imorse och roffade åt mig första bästa plaggen i garderoben. Märkte inte förrän senare att sjalen ju matchade riktigt bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...