lördag 11 maj 2013

I Stockholm

Vi har haft två intensiva dagar här i Stockholm. Möten med flera personer och massa snacka om Modekampanj. Ikväll blir det middag, ni får se bilder sen när jag kommer hem. Målade precis nu naglarna och ni vet ju att jag är dålig på just naglar. Målar dem enbart om det är något särskilt som händer, annars har jag inte tålamodet. Önskar jag kunde vara så här inspirerande:

Bild från www.instyle.co.uk

3 kommentarer:

  1. Såna naglar hade varit kul att ha nån gång! (men jag kommer alltid på att jag ska baka, putsa fönstren, gräva i rabatten, hugga vet eller nåt annat och så håller inte naglarna sig fina iaf)
    Hoppas det blir en trevlig middag!
    Sv: Jag är gymnasielärare i tyska/engelska + kost/matlagning.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...