torsdag 9 maj 2013

Så var det dags igen..

Packa.. Har ju sagt förut att det verkligen inte är min grej. Jag älskar att vara tjej och att vi har mer valmöjligheter med kläder osv men just när det gäller packning kan jag inte låta bli att bli lite avundsjuk på killar. Många jag känner packar bara med tandborste och kallingar typ. En gammal kollega jag hade en gång hade kostymen på sig och tandborsten i fickan. När jag påminde att vi ju skulle bada så blev han lite stum ;-)

Jag vill ju packa ner hela min garderob!! Har en del kläder jag inte använt så de får komma med ialla fall, som den söta topp:


3 kommentarer:

  1. tycker också det är svårt att packa, just med smink/ansiktsprodukterna osv. Då hade jag ist velat vara kille som kan åka iväg utan stor packning :)

    SvaraRadera
  2. Tycker det är hopplöst att packa för man vill ju ha med sig allt...

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...