fredag 21 juni 2013

Vadå ledighet?

Sitter och skriver lite texter samtidigt som jag spånar vidare på en ny-gammal idé. Det var längesen jag spånade på en sådan större idé så det känns riktigt kul. Som jag har sagt förut så är nya idéer en sådan energikälla för mig. Jag går igång på alla cylindrar ;-)

Sen ska vi ut till min mors nya stuga och fira midsommar. Jag är ganska osvensk och tycker inte att våra högtider är någon big deal. Visst är det mysigt osv men får rysningar när jag ser hur folk kastar sig över färskpotatisen och jordgubbarna i butiken. Tror det är mest traditionerna som jag inte gillar. Varför måste vi äta samma mat jämt och varför måste vi göra samma sak jämt?

2 år sedan...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...