tisdag 13 augusti 2013

Höstgarderob!

Jag är alltid tidigt ute att städa ur min garderob inför kommande säsong men jag kan inte hjälpa att jag alltid tröttnar på nuvarande årstids klädsel och är sugen på nya möjligheter. Särskilt inför hösten! Hösten är precis som en vän sa en nystart, mycket mer än vad januari är. Man har varit ledig under sommaren och samlat kraft, allt har gått på halvfart och man är riktigt taggad på att köra igång på riktigt.

Så nu ska jag hem och rensa garderoben!  (Att mitt utrymme är begränsat och att jag köpt massa nya kläder på sistone är också en anledning).

Kan också smygberätta att vi kommer att ha en modeloppis inom snar framtid så det är perfekt att rensa ur garderoben till det. Jag har både kläder och skor som aldrig ens är använda(!) Berättar mer om detta senare!

En sådan här garderob vore en dröm.... Men man får väl drömma vidare.....


1 kommentar:

  1. svar; nej verkligen inte :)

    åh ge mig den garderoben!! en walk in är något jag verkligen skulle vilja ha :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...