fredag 2 augusti 2013

Klädkod = Casual

Som jag sagt tidigare så ska jag på 20 års jubileum i Finland. Tiden går så fort och jag insåg att det är två veckor kvar idag. Kanske är dags att börja fundera på vad man ska ha på sig. Menar vill man beställa hem från internet är det ju bra att göra det med god marginal.

När jag fick inbjudan läste jag att klädkoden var casual, alltså ledig på svenska. Jag blev faktiskt lite besviken. Jag gillar verkligen att klä upp mig ordentligt men jag vet att många är rädda för att använda en klädkod som kavaj eller liknande för att de inbjudna blir skrämda av att komma, eftersom de kanske inte äger en kavaj. Jag tycker verkligen att varje man bör ha minst en kavaj i sin garderob. Finns för bra prislappar och gör man inte någon större viktförändring kan man förmodligen ha kvar den i åratal.

I vilket fall blev jag fundersam på vad ledig egentligen innebär. Vi ska äta mat och gå på någon konsert. Mer än så vet jag inte. Behöver vi gå långt? Kommer vi att vara på gräs? Ni förstår att den svåra frågan så klart är skor.

Jag vill ju ha ett par pumps. Försöker hitta några med lite lägre och kanske lite redigare klack, som typ dessa från Miss L´fire.Annars är ju kilklack väldigt smidigt, som dessa från Moony Mood.

1 kommentar:

  1. Svar: Det är svårt att säga då de det är väldigt individuellt. Mitt hår blev inte alls så farligt fett som jag trodde det skulle när jag började med balsametoden.

    Hur ofta tvättar du ditt hår? Du kanske behöver bryta mönstret som gör att ditt hår över-producerar fett? Jag tror att din hårbotten är i obalans och för att komma i balans kan det ta några veckor men kanske skulle vara värt det :) Om ditt hår blir fett i början är det bara att stå ut. Gör snygga uppsättningar så kommer det inte synas lika mycket.

    Jag säger inte att detta funkar för alla men har läst om väldigt många människor som det har funkat på. Gå in på: http://lockig.se/balsammetoden.php så kan du få mer info.

    Lycka till :D

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...