torsdag 29 augusti 2013

Min modehöst

Tänkte prata lite om hur jag tänker kring min stil i höst.

Jag är helt inne på stickat nu, i alla dess former. Mest sugen är jag på att kombinera med skinn. Jag behåller de korta kjolarna in i kylan och investerar i mängder av tjocka strumpbyxor. Något annat som kommer att leva kvar in på min höst är spets. Är sugen på att kombinera det med oväntade grövre material.

Som jag sa häromdagen så längtar jag efter kavajer och det kommer bli mitt nyckelplagg i höst. Skulle gärna investera i en röd.


En trend som jag tycker känns väldigt spännande är punken. Inte med att gå all in kanske men som detaljer. Älskar ju som ni vet nitar och även läder. Kanske dags att lägga vantarna på ett par pumps från Iron Fist som jag suktat efter så länge. De går ju lite  i den stilen.
I övrigt så vill ha en massa nya tuffa kängor på fötterna och kanske ett par höga stövlar.

Hur ser er modehöst ut?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...