torsdag 8 augusti 2013

Mode vs Event

Jag träffade min vän Linda igår. En positiv sak med att bli äldre är att man lära känna sig själv och vilka folk man passar bra ihop med. När jag träffar Linda så undrar jag var hon har varit hela mitt liv. Vi är så lika, samma tankar, åsikter och visioner. Sen har vi olika erfarenheter, vilket så klart gör att vi också kompletterar varandra.
Vi snackade om event, något vi både älskar. Vi har planer på ett större event till slutet av nästa vår kanske eller början av hösten. Ju mer man pratar om det desto större blir det men jag är inte rädd för att köra på stort.

Min passion ligger ju i mode och event. Min tankar har varit att fokusera på mode men event är ju himla kul så ska nog försöka kombinera båda så gott det går.


1 kommentar:

  1. Kul med event!
    Sv: Jag har lagt upp en recension av torrschampot på min blogg nu :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...