söndag 25 augusti 2013

Party bag

Som jag har sagt förut så tycker jag ofta att partyväskor är lite för små. Jag gillar att ha med mig saker för man vet ju aldrig vad som händer. Ett extra par strumpbyxor exempelvis. Minns en gång när jag var ute och skulle hoppas över ett staket, då sprack strumpbyxorna i grenen och hela vägen ner på låren. Var ju bara att ta av sig dem. Lite surt om det är kallt ute och att om man kanske inte gjort sig så mycket besvär att raka benen eftersom man ändå skulle dölja det med strumpbyxorna ;-)

Jag är i alla fall sugen på att köpa en ny och hittade denna från Karl Lagerfeld. Vill gärna ha en neutral som kan matcha det mesta.

Står visserligen att den erbjuder precis tillräckligt utrymme för telefon, plånbok och nycklar men ser ut att kunna rymma lite mer. Dessutom använder jag inte plånbok. Vad tror ni?
Denna hittas hos www.net-a-porter.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...