måndag 26 augusti 2013

Stan vs Landet

Sen jag började med löpningen och hälsosamma maten så har jag blivit mer sugen på att röra mig och vara ute i naturen.
Jag älskar verkligen stan men jag älskar naturen också! Som ni kanske vet är jag uppvuxen på landet. Vi hade ingen bondgård själva men de flesta av mina kompisar hade det. Man åkte hölass på sommaren, matade kossorna och hade picknick på en av de många ängarna. Underbart om man är barn måste jag säga! Jag kanske inte hade stått ut med det lika bra idag. Jag gillar pulsen som stadslivet har ett erbjuda, trivs bra bara av att vara på ett högljutt ställe med folk omkring mig. Det mest optimala vore att ha en lägenhet inne i stan och sedan en stuga på landet.

Jag är inne på www.outnorth.se och hittar en massa roliga saker för utomhusaktiviteter. Det bringar en massa minnen, som när man var med i scouterna och bodde en massa i tält.
Eller när vi var på kanotsemester och lagade mat i stormkök...
Riktigt så ambitiös kanske jag inte ska vara men vore kul att till exempel komma igång lite med vandring och cykling. Hittade en väldigt snygg jacka som förmodligen skulle göra de upplevelserna lite roligare och lite mindre blöta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...