måndag 12 augusti 2013

TV-serier

Jag tycker egentligen inte om att börja titta på tv-serier. Så lätt att bli besatt och fastna där! Men alla pratade ju om den nya serien "Orange is the new black" så blev lite nyfiken. Jag tycker att den är bra, väldigt bra men inte så bra att jag blir besatt. Med besatt menar jag verkligen att jag inte kan tänka på annat, kan knappt äta eller sova. Måste bara titta på nästa avsnitt! Undra om det inte är lite loser-varning på det?! ;-)

I vilket fall så läste jag precis lite verklig bakgrundshistoria om serien. Se här!


And by the way.... Orange is not the new black! Okej att jag klagar en del på svart och att jag gillar färg men orange är den färg jag själv passar allra minst i och svart kommer alltid att vara bästa basfärgen enligt mig. Sen gör det att man ser slankare ut även om de flesta av oss blir lite blekare. Bra som grund som sagt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...