fredag 6 september 2013

En underbar butik

Ikväll har jag också varit hos Åsa och hennes butik. Hon har köpt upp en del av mitt lager så nu är det inte mycket kvar alls. Härligt! Åsa är verkligen en underbar kvinna och har en väldigt fin butik. Hon började som en inredning och presentshop men har nu gått över mer till kläder och smycken. Å det går riktigt bra för henne!
Hon har tagit in Capri Collection som klädmärke och hon är helt såld på detta. Jag förstår henne. Riktigt snygga plagg i fin kvalité till bra priser. Köpte en galet snygg jacka som jag visar er imorgon.

Jag ska även gå mannekäng på en modevisning som hon har på en tjejkväll om några veckor. Ska bli kul! Ska ha klädprovning nu på onsdag. Vi har även diskuterat lite andra samarbeten som jag tror kan bli riktigt bra.

Åsa har även en webshop som ni hittar på www.åsas.seHur läcker är inte denna resväska? Kanske inte så smidigt att använda som just resväska då den är i trä men klockren om man har exempelvis visningar hemma hos folk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...