torsdag 12 september 2013

Man hinner om man vill

Ibland kan jag bli trött på personer som säger att de så gärna vill göra en sak men sen har de hela tiden fullt upp. Vill man något så hinner man. Det handlar om prioriteringar och planering. Kolla på mig!

Jag:
 • jobbar heltid
 • bloggar 3-4 ggr om dagen (inkl blogg.modekampanj.com)
 • är aktiv på övriga sociala medier
 • driver ett modeforum
 • skriver för 2 tidningar
 • planerar 2 event (förhoppningsvis ett tredje snart)
 • förbereder föreläsningar
 • utför stylingtjänster
 • deltar på en massa olika event/nätverksträffar/seminarier
 • umgås med sambon/familjen
 • tar mig tid för vänner
 • läser mycket
 • tränar och lever hälsosamt
 • kommer förmodligen börja jobba lite extra (för att det är kul!)
 • tackar sällan nej till grejer som jag vill göra
Jag gnäller absolut inte! Det är detta liv jag har valt och jag älskar det. Tycker bara att det är märkligt att människor som kanske enbart jobbar heltid (utan barn) aldrig har tid. 
Visst, ibland hinner man inte allt man vill men då får man prioritera och planera ännu bättre. Sen kan det går i perioder då man är helt körd, har haft så inför några event exempelvis men det är bara en viss period.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...