torsdag 19 september 2013

Nätverkskväll

Idag har jag alltså försökt hinna med två nätverksträffar. Det gick sådär. Jag hade hoppats att den första skulle börja med föreläsningen för jag hade gärna lyssnat på "Konsten att hålla föredrag" men de började med buffén som visserligen var god och jag fick trevligt sällskap så det var helt ok men missade som sagt största delen av föreläsningen. Jag var ju tvungen att efter bara någon timma skynda iväg till nätverksträff nummer 2.


Andra träffen började också med mat och jag var inte särskilt hungrig kan jag säga men en cupcake eller två går ju alltid ner ;-)


Sen fick vi lyssna på Lisa Bengtsson som är mönsterdesigner. Alltid kul att höra om andras kreativa människors karriärer. Hon har tydligen gjort raketkarriär och visst kan man bli lite avis när hon får frågan om hon haft några motgångar och hon i princip säger nej. Motgånger växer man visserligen av men hon verkar ha klarat sig bra ändå. Frontrow plats fick jag i alla fall! :-) Glömde ju berätta att vi fick tävla med några olika påståenden om henne, kul tävling! Ett av dem som var rätt är påståendet om att hon dejtat Thomas Di Leva, coolt va?


Fick en goodiebag som innehöll denna fina disktrasa med Lisas design.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...