lördag 28 september 2013

Smile Talk show

På tal om Smile så har Matilda Aldsjö (chefredaktören) startat en talk show tillsammans med Anton Hörnfeldt som bor i New York, pluggar modedesign och har självklart ett eget designmärke.

I deras första avsnitt så pratar de med Camilla Näslund, kolla in!


Nu ska jag iväg på premiären av föreställningen Entreprenören från helvetet, recension kommer imorgon!

3 kommentarer:

  1. Hej Anna! Här kommer mitt svar på din kommentar hos mig. Angående tips på att hitta en passande mössa. det blev ett lååångt svar. Du får ha det så bra!

    Sv: Ja, det kan vara riktigt svårt att hitta en passform som är bra för just en själv. Jag har faktiskt samma problem. Men jag brukar göra så här, om jag har en favorit färg så underlättare det om mössan är i den färgen eller passar bra till just den färgen. Sedan brukar jag gå efter hur min frisyr är, kanske låter märkligt men de har funkat bra. Har jag haft stort fluffigt hår, då har jag skaffat mig en stor fluffig mössa. Har jag haft rakt ganska enkelt hår, då har jag köpt en lite tajtare mössan som kan vara lite längre. Detta är ett tips som jag varmt kan rekommendera :-) Och funkar det inte så ge inte upp. Då gäller det bara att prova en massa olika typer av mössor. Någon borde verkligen passa dig :-) Hoppas du hittar något som du känner dig nöjd i :-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...