onsdag 18 september 2013

Spåning av eventidéer

Sitter just nu och spånar på lite idéer för ett event. Fick nämligen förfrågan från ett företag som har haft lite svårt att få till lyckade kund/mingelkvällar och som nu kommit fram till att de behöver hjälp.

Superkul att bli tillfrågad!

Ni vet ju att det verkligen inte är något fel på min förmåga att komma på idéer ;-) Jag vet inte exakt vad de vill att jag ska göra men det roligaste vore ju att få projektleda allt också.
Nu har jag kommit på två möjliga teman, lite förslag på händelser för kvällen och olika sätt som kan locka folk. Tror det kan bli riktigt bra!


Jag älskar att anordna event! Så tar gärna emot fler sådana här förfrågningar. Hör av er om det är något ni behöver hjälp med eller om ni vet någon som kanske skulle kunna behöva det: accessoeramera@gmail.com

Mer om mig och event här!

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...