lördag 28 september 2013

Stimmigt event

Igår var det tjejkväll på ett hotell med mat, dryck och olika butiker som ställde ut och hade modevisning. Jag medverkade som modell för en av dem. Jag kan definitivt säga att jag varit med om bättre uppstyrda event. Jag vet att hon som har den butiken som jag mannekängade för hade förberett sig riktigt ordentligt och försökt få all information från arrangören men det hade inte varit det lättaste.

Det fanns inte ens ett schema så vi hade ingen aning om vilken tid som vi behövde vara klara och ombytta. Jag hjälpte även den här butiken med försäljningen, timmarna bara sprang iväg och helt plötsligt var det dags att presentera sig för modevisningen utan att man fått någon information om detta. Ingen visste någonting!

Det löste sig i alla fall som det mesta brukar göra och det var ändå kul. Även om det blev så stimmigt att man knappt hann äta och verkligen inte hann mingla med gästerna. Det blir alltid så, oavsett om man är den som arrangerar eller bara medverkar så blir det sällan tid att njuta såsom gästerna får göra.
Tanken var att modevisningen skulle vara rätt tidigt och att jag sedan skulle få möjlighet att delta mera som gäst men blev som sagt lite väl stimmigt.

I övrigt så var det en väldigt kul idé för event och det kom riktigt mycket folk. Jag tror också att försäljningen gick mycket bra.

På grund av all stress kring modevisningen har jag tyvärr inga bilder på det. Ska se om man kan hitta från någon annan senare men här är i alla fall lite bilder jag hann knäppa med mobilen.


9 kommentarer:

 1. Trist att det var så dåligt uppstyrt av arrangörerna :/

  SvaraRadera
 2. Kul med event, men trist att det blev lite rörigt även om det löste sig tillslut. :)

  Sv: Tack så mycket! Samma här! :D

  SvaraRadera
 3. trevligt! Maten ser ut att vara god :)

  SvaraRadera
 4. hoppas dem lär sig något nu när de blev lite okoordinerat :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...