torsdag 5 september 2013

Trender som återkommer

Det härliga med trender är att de oftast kommer tillbaka för eller senare i någon slags upplaga och ger nostalgiska minnen. Vissa kommer fort, försvinner helt och kommer sedan åter 10 år senare. Vissa kommer som en trend, lever kvar lite i bakgrunden och dyker upp som het trend igen.

Nu i höst är streetwear-stilen aktuell och Dr Martens har kommit tillbaka som trend. Minns dessa så väl. Måste väl varit 15 år sedan de var riktigt inne och fanns på allas fötter? Utan mina då förstås. Jag ville så gärna ha ett par men kunde inte med att fråga mina föräldrar då de ändå kostade en slant. Man kanske skulle köpa sig ett par nu bara för att? Men de är inte riktigt min stil. Åtminstone inte modellen kängor, även om denna variant var ganska fin.

Men sen har de också designat en typ av sandaler med hög klack. Lite söt men kanske inte så passande för hösten.


1 kommentar:

  1. sv: jag hoppas den är lika snygg som på bilden :) åh jag hoppas verkligen det stämmer :D

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...