lördag 19 oktober 2013

Bit ihop eller bryt ihop?

Tänkte börja med veckans fråga. En lite komplicerad som jag tar ställning till, ni får så klart gärna vara med och diskutera. Denna veckan:

Bit ihop eller bryt ihop?


Jag har varit lite kluven vad jag tycker. Jag menar bit ihop kan vara bra. Man kan ju inte bryta ihop hela tiden, för minsta grej. Ibland måste man vara tuff, svälja och bara gå vidare. MEN jag tror det är bra att bryta ihop ibland och få allt ur sig. Att man till exempel tillåter sig att ta en kväll, en dag eller kanske en hel helg då det är ok att tycka synd om sig själv. Det viktiga är nog att man bestämmer sig för att det bara ska vara en (kort) period och sedan säger till sig själv att "nu jäklar blir det nya tag!"

Vad tycker ni?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...