onsdag 16 oktober 2013

Glitter och glamour

Jag ser att Bubbleroom fått in Ida Sjöstedt. Gillar verkligen hennes design, hon gör bland annat helt fantastiska klänningar. Det är ofta mycket glitter och glamour. Hennes senaste kollektion innehåller mycket paljetter. Jag tycker att det är riktigt läckert, ger ett sådant härligt utseende. I år måste jag bara använda de paljettleggings som jag köpte för ett bra tag sedan och som jag bara har använt en gång. Jag vet egentligen inte varför, finner nog inget riktigt bra tillfälle för det.

Något annat som jag verkligen gillar är trenden med transparent helkjol med kortare kjol/klänning under. Ida har gjort en helt underbar här med paljetter och spets. Perfekta nyårsklänningen? Som jag sagt förut är det en modell som är bra ifall man kanske inte vill visa för mycket ben men inte vill vara för välklädd heller.


Här är en annan som också är fantastiskt vacker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...