tisdag 29 oktober 2013

Hemligheten

Jag har som säkert många av er också hört talas om the Secret länge men jag har inte läst boken. På senare tid har jag hört väldigt mycket om det och idag slog det mig att jag ju faktiskt har den boken hemma. Jag fick för den säkert 10 år sedan av min far men jag var nog lite för ung då för att förstår innebörden av den så blev aldrig att jag läste den.

Om jag förstår det rätt så ska the Secret eller Hemligheten som vi säger på svenska vara ett sätt att tänka och ett sätt att leva. Det har blivit som en bibel för många inklusive kända och framgångsrika människor.

Jag ska erkänna att jag är lite skeptisk till vad boken kan ge mig, något som är väldigt ovanligt för mig att vara. Men saken är den att jag redan tänker väldigt positivt, har lärt känna mina egna tankar och jobbar ständigt på de problem som jag anser mig ha i mitt sinne. Men jag är så klart en öppen människa så jag ger det en chans.
Återkommer med recension så klart!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...