måndag 14 oktober 2013

Inbjudan, Festklädsel och Smile


Jag har ju sagt till er att jag måste fixa ett nytt pass, eftersom vi ska iväg och resa i slutet av november. Det är egentligen ingen panik för det går rätt snabbt men jag är rädd att jag skjuter på det för länge och sedan står jag där. Jag tänker hela tiden att nästa vecka blir det ju lite lugnare då tar jag det men kanske ska sluta tänka så...

Denna vecka:

  • Ska fixa klart inbjudan gällande eventet för Spakliniken, kommer också börja gå ut med den.
  • Artiklen för Smile Magazine måste jag göra klart. Började lite smått i fredags men det är ju deadline redan nu på fredag. Ska försöka få till en liten photoshoot där också.
  • Måste fixa kursmaterial för den lilla kurs gällande Festklädsel som jag ska ha hos Medborgarskolan i slutet av oktober.
  • Har fått ett litet spännande tips som jag ska kolla upp, återkommer mer om det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...